Διεξαγωγή 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Γενετικής Βελτίωσης Φυτών (E.E.E.Γ.Β.Φ.) διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βόλο, κατά το διάστημα 5 – 7 Οκτωβρίου 2022, με τίτλο «Βελτίωση Φυτών: καινοτομίες και προοπτικές για Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την E.E.E.Γ.Β.Φ. και την οργανωτική επιτροπή αν ο φορέας σας αποτελούσε έναν από τους χορηγούς, υποστηρίζοντας τη διεξαγωγή του 18ου Συνεδρίου της. Ο ΣΕΣΣΠ θα προβληθεί ως χορηγός άμεσα στην ηλεκτρονική σελίδα του Συνεδρίου (18pbcongress@uth.gr), σε κάθε έντυπο που θα εκδοθεί πριν και μετά το Συνέδριο, ενώ θα γίνει αναφορά και στα σχετικά δελτία τύπου.

Η συμμετοχή του ΣΕΣΣΠ ως χορηγού αλλά και η παρουσία σας στο συνέδριο είναι ευπρόσδεκτη και πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσης πάνω στα σύγχρονα επιστημονικά θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο.

Μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και να παρακολουθείτε τις επόμενες ανακοινώσεις.

Διεξαγωγή 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top